FőoldalÜgyfélszolgálatAjánlatkérésKosár

Extra erős műnád

Extra erős műnád kerítésen

Megrendelés

  • foto
    • árnyék
Műnád extra, 1,0 m magas, 3,0 m tekercs, barna 12 700 Ftcar
db

A kosárba helyezés nem kötelez vásárlásra, viszont megmutatja a végösszeget és a szállítási díjat!

Termékleírás

A legjobb ár-érték arányú műanyag nádsövény, ha a tartósság és a megbízhatóság elsődleges. A műanyag nádszövet nagy teherbírású, tartós, minőségi átlátásgátló megoldást kínál. A pálcák közötti távolság 0,5 mm, amely megegyezik az összekötő szál vastagságával. Az összekötő nejlon szálak a műnád tekercs alján és tetején, illetve köztesként, körülbelül 20 centiméterenként futnak. A műnád pálcák névleges átmérője 5-6 mm.

Telepítés:
1. Méretre vágás
A nádsövény tekercs hossza könnyen változtatható. A nejlon szálak egy műnád pálca mentén vághatók, majd a vágott szálakat vissza kell csomózni. Egy pálca kiesik, de két tekercset kapunk.
A tekercshossz növelhető a tekercsek végén található szálak összekötésével.
Ha a magasságot kell csökkenteni, például 0,8 m vagy 1,4 m magas tekercsre van szükség, akkor a műnád kicsit nehezebben, de vágható is. A vágás alumíniumhoz használt, sűrű fogú fűrészlappal lehetséges. Körfűrésszel vágva megfelelően nagy tárcsaátmérőt kell választani, így a szállítási méretre összetekert tekercs vágható. Ha csak szúrófűrész áll rendelkezésre, akkor a tekercset kibontva és asztalra fektetve hajtogassuk fél méter hosszú, 6 soros lappá a tekercset, és jelöljük ki a vágási vonalat. A lapokat jól leszorítva, az 5-8 centiméteres fűrészpengével egyszerre 6 műnádszál vágható méretre.

2. Felszerelés
Fém vagy fa tartóelemekre kötöződrót segítségével rögzíthető a műnád háló. Szükség esetén U-profil alumínium fedőléc vagy téglalap profilú lefogóléc alkalmazható. E lécek csavarozással rögzíthetők.

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres